Sākums
Reģistrācija
Ieeja
Piektdiena
17.05.2024
11:09
Sveicināti Viesis | RSS
Ventspils draudze "JAUNĀ PAAUDZE"

Vietnes izvēlne

Meklēt

You Tube video

 Blogs 
Sākums » 2017 » Septembris » 10 » Tēvu diena
22:51
Tēvu diena

Jēzus nākot uz šo zemi atnesa mums Dievu, kurš ir ne vien debess un zemes radītājs, taisns tiesnesis, bet arī mūsu labais Gans un mūsu Debesu Tēvs. Ne pārāk sena, bet par labu tradīciju arī Latvijā sāk palikt Tēvu diena, kas tiek atzīmēta septembra 2. svētdienā.

Arī Ventspils draudzes "Jaunā paaudze" bērnu svētdienas skolas bērni dāvāja apsveikumus Debesu Tēvam un protams arī saviem mīļajiem tētiem, ko Dievs devis uz šīs zemes.

Bērni apliecināja dziesmā, ka Dievs ir Tētis vislabākais, kā arī pasniedza tētiem pašu gatavotas saldas cepumu mājiņas, apsveikuma rakstu labākajiem tētiem un arī vectēviem, kā arī tētiem svētdienas skolas sarūpētos lukturīšus, kuros gan nebija betarijas... Bet kāda gan jēga no lukturīša bez batarejas, ja tam ir jāspīd tumsā, bet tas tak nav iespējams bez šīm batarejām?

Dievs Tēvs caur savu Dēlu Jēzu sūtīja mums katram Gaismu mūsu dzīvēs, lai rādītu mums patiesības ceļu, šo šauro gaismas ceļu, kas ved mūs uz Tēva mājām. Šī pasaules Gaisma, ceļš, patiesība un dzīvība ir mūsu Kungs Jēzus Kristus.

Dievs vīrieti radīja kā vīru un kā tēvu, kā priesteri, kurš savā namā uzņemas atbildību par ģimeni un ir šis ceļa virzītājs arī saviem bērniem. Lai varētu celt savas ģimenes, savus namus un ar gudrību audzināt savus bērnus, tēviem vajadzīgs spēks un gudrība caur Svēto Garu, piepildīšanās ar Dieva Vārdu, kas nes gaismu.

Skatījumu skaits: 859 | Pievienoja: Kate | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Tiešraide no Rīgas

Jaunais kristīgais

NEW GENERATION

A. Ledjajeva blogs

Aizlūgumi

Bībele latviski

Copyright MyCorp © 2024
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz