Sākums
Reģistrācija
Ieeja
Sestdiena
27.04.2024
22:18
Sveicināti Viesis | RSS
Ventspils draudze "JAUNĀ PAAUDZE"

Vietnes izvēlne

Meklēt

You Tube video

 Blogs 
Sākums » 2016 » Jūnijs » 15 » Konference "Sirds aicinājums: garīgais ceļojums"
21:58
Konference "Sirds aicinājums: garīgais ceļojums"

Un jau atkal, šogad, 23. un 24. jūnijā Ventspilī, Loču ielā 8 viesosies misionāri no Global Discipleship Ministries (ASV, Teksasa, Hjūstona).
Šogad Latvijā viesosies komanda četru cilvēku sastāvā – Šerila (CHERYL MOSES), Tonja (TONYA PEEK), Evelīna (EVELYN OWENS) un Braiens ( BRYAN YOES). Evelīna jau daudzu gadu garumā piedalījusies misijas braucienos uz Latviju kopā ar misijas vadītāju Mēriju Stendliju. Šerilai, Tonjai un Braienam šis būs pirmais brauciens uz Latviju.
Šī gada konferences nosaukums ir "SIRDS AICINĀJUMS: GARĪGAIS CEĻOJUMS” .Mācības tēma ir par garīgo ceļojumu, kur ķēniņš seko jaunavai. Tas tiek salīdzināts ar mūsu garīgo ceļojumu ar Kristu, gan individuāli, gan kā baznīca. Ķēniņš ir aizrāvies ar jaunavu, un runā tikai pozitīvus vārdus viņai. Viņš redz viņu kāda viņa kļūs, kad viņa būs nobriedusi. Viss ceļojuma laiks viņai paiet pilnīgi saprotot un pieņemot to patiesību, ko Viņš saka. Viņa sāk savu runu, minot savus trūkumus, kaut arī vārdi, kurus viņš runā, ir par karalisku līgavu. Viņš cenšas iegūt viņas sirdi, un arī mūsējās. 
Augstā dziesma ir mīlas stāsts par jaunavu un ķēniņu. Viņš turpina viņai sekot, lūdzot viņai kļūt par viņa līgavu. Viņa ir kā Pelnrušķīte; viņš ir karaliskas izcelsmes. Viņu pasaules ir attālas un ļoti atšķiras viena no otras. Vai viņa ļaus viņa mīlestībai ienākt savā sirdī?

Aicinām ikvienas konfesijas pārstāvi šos datumus pavadīt nevis saulgriežu svētku svinēšanā, bet ieskatīties "laika griežos". Šīs ikgadējās misijas konferences ir īpašas arī ar individuālajām un pravietiskajām lūgšanām, kas ir amerikānu draudzes viens no īpašajiem kalpošanas veidiem. 

Dalība, t.sk. kafijas pauzes un pusdienas bez maksas.

Konferenci organizē "Global Discipleship Ministries" sadarbībā ar biedrību Integrācijas centrs "Atvērtās durvis", EKB "Jaunā paaudze" Ventspils draudzi.

Skatījumu skaits: 1178 | Pievienoja: Kate | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Tiešraide no Rīgas

Jaunais kristīgais

NEW GENERATION

A. Ledjajeva blogs

Aizlūgumi

Bībele latviski

Copyright MyCorp © 2024
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz