Sākums
Reģistrācija
Ieeja
Piektdiena
17.05.2024
11:29
Sveicināti Viesis | RSS
Ventspils draudze "JAUNĀ PAAUDZE"

Vietnes izvēlne

Meklēt

You Tube video

 Blogs 
Sākums » 2017 » Oktobris » 22 » Konference "Reformācijas paaudze" 23-26.11.2017.
21:51
Konference "Reformācijas paaudze" 23-26.11.2017.

Skatīt foto un video no konferences "Reformācijas konference" šeit.

Ventspils draudzes"Jaunā paaudze" slavēšanas grupas "One Way" slavēšanas grupas vadītāja Eduarda Rubīna slavēšana kopā ar Viāliju Jefremočkinu (Ukaina) un Jake Hamilton (ASV) konferences pielūgsmes dievkalpjumā. Skatīt šeit

2017.gads - tas ir īpašs gads! Šajā gadā aprit 500 gadi kopš eiropas Reformācijas un 100 gadi kopš oktobra Revalūcijas. Abi notikumi ir vēsturiski un kontrastu pilni, satura ziņā un būtībā viens otru izslēdoši.

Reforācija atvēra Debesu logus un nostiprināja Debesu valstību uz zemes.

Reolūcija aizvēra debesis un pieteica karu Radītājam, izpostot tempļus un iznīcinot Dieva kalpotājus. Briesmīgais aizliegums uz ticību un domu brīvību.

Tagad mēs dzīvojam 2017.gadā. Vēsturi nav iespējams pārrakstīt, bet mācības mums no tās jāgūst. Ja pagātne mūs nekam nemāca, tad varam pazaudēt arī nākotni.

Šodien mūsu priekšā ir vēsturisks pagrieziens. Revolūcijas lāsts vai Reforācijas svētība. Ak, kā velns sapņo atkal rīkot revolūciju un no varas troņa nostumt Visuaugstāko. Ak, kā Dievs sapņo atgriezt Reforācijas laikmetu un nostiprināt šeit Savu Valstību!!!

Bet mūsu priekšā ir izvēle. Bet tikai nesai, ka "no manis nekas nav atkarīgs. Kas tad es tāds esmu? Lai kāds cits izlemj to". Raksti saka: daudz spēj taisna cilvēka lugšana. Ja tu neesi taisnais, tad protams, no evis nav atkarīgs nekas. Bet, ja esi taisnais - tu vari izmainīt visu!!!

Ši būs pravietiska konference. Tas nozīmē, ka ta ir jāietekmē vēstures gaitu. Pravietiskais svaidījums atver Dieva gribu. Viņa programmu. Nākotnes ainu manai valstij un manai tautai.

Vārds saka: "Jo Dievs Tas Kungs neko nedara, neatklājis Savu noslēpumu praviešiem, Saviem kalpiem" (Āmosa 3:7). Tā ir Kristus mācekļuu privilēģija. Jums ir dots zināt Debesau Valstības noslēpumus. Tādas tiesības ir dotas katram no mums - Viņa mēcekļiem, Viņa sekotajiem un kalpotājiem.

"Tā Kunga draudzība ir ar tiem, kas Viņu bīstas, un Viņa derība ar viņiem vedīs viņus pie īstās atziņas" (Psalms 25:14).

Pravietiskais svaidījums nes izmaiņas, atodina dzīvību, maina ierasto, vēsturisko notikumu gaidu. Mirušo kaulu ieleja pārvertīsies ziedoša dārzā. No tumsas varas tautas pievērsīsies gaismai, no viltus dieviem un elkiem - pie dzīvā Dieva.

"Kas Tevi nebītos, ak, Kungs, un neslavētu Tavu Vārdu? Jo Tu vien esi svēts; visas tautas nāks Tavā priekšā un Tevi pielūgs" (Atklāsmes grāmata 15:4).

Tas ir mūsu mantojums.

 "Tas notiks pēdējās dienās, saka Dievs, Es izliešu no Sava Gara pār visu miesu, un jūsu dēli un jūsu meitas pravietos, un jūsu jaunekļi redzēs parādības, un jūsu sirmgalvji sapņos sapņus. Un arī pār Saviem kalpiem un Savām kalponēm Es tanīs dienās izliešu no Sava Gara, un tie pravietos.", izklātot Dieva gribu un atverot nākotnes ainas. (Apustļu darbi 2:17-18).

Lūk galvenā Konferences "Reformācijas paaudze" jēga.

Autors: Aleksejs Ledjajevs

 


2017 год − это особенный год! В этом году исполняется 500 лет европейской Реформации и 100 лет октябрьской Революции. События исторические, контрастные. И по содержанию, и по предназначению взаимоисключающие друг друга.

Реформация открыла небо и утвердила Царство Божье на земле.

Революция закрыла небо и объявила безумную войну Творцу. Взрывая храмы и уничтожая Божьих служителей. Чудовищный запрет на веру и свободу мысли.

И вот, на дворе 2017 год. Историю невозможно переписывать. Она не терпит сослагательного наклонения. Но уроки мы должны извлечь. Ибо если прошлое нас ничему не научит, мы можем потерять будущее.

Сегодня пред нами исторический перекрёсток. Проклятие Революции или благословение Реформации. О, как мечтает дьявол вновь устроить революцию и свергнуть власть Всевышнего. О, как мечтает Бог вернуть эпоху Реформации и утвердить здесь Царствие Своё!!!!

А пред нами выбор. Но только не говори, что «от меня здесь ничего не зависит. Кто я такой? Пусть кто-то другой решает это». Писание говорит: много может усиленная молитва праведника. Если ты не праведник, конечно, от тебя ничего не зависит. Но если ты праведник − ты можешь изменить всё!!!!

Это пророческая конференция. А это значит, она должна влиять на исторический ход событий. Пророческое помазание открывает Божью волю. Его программу. Картину будущего для моей страны и для моего народа.

Слово говорит: «Ибо Господь Бог ничего не делает, не открыв Своей тайны рабам Своим, пророкам» (Амос 3:7).

Это привилегия учеников Иисуса. Вам дано знать тайны Царства Божьего.

Это право каждого из нас. Его учеников. Его последователей и служителей.

«Тайна Господня боящимся Его, и завет Свой Он открывает им» (Пс. 24:14).

Пророческое помазание приносит перемены, преображает жизнь, меняет привычный, исторический ход событий. Долина мёртвых костей превратится в цветущий сад. От власти тьмы, народы будут обращаться к свету, и от ложных богов и идолов − к живому Богу.

«Кто не убоится Тебя, Господи, и не прославит имени Твоего? Все народы придут и поклонятся пред Тобою» (Откр. 15:4).

Это наше наследие. 

«И будет в последние дни, говорит Бог: изолью от Духа Моего на всякую плоть, и будут пророчествовать сыны ваши и дочери ваши, и юноши ваши будут видеть видения. И старцам вашим будут сниться сны, и на рабов Моих, и на рабынь Моих в те дни изолью от Духа Моего, и будут пророчествовать», излагая волю Божию и открывая картину будущего (Деян. 2:17-18).

Вот главный смысл Конференции «Поколение Реформации».

Алексей Ледяев


НАМ БУДУТ СЛУЖИТЬ:

АНСЕЛМ МАДУБУКО (Нигерия)
Изгоняющий дьявола

КОНРАДО ЛУМАХАН (Филиппины)
Человек Писания, человек духа, человек служения

АЛЕКСЕЙ ЛЕДЯЕВ (Латвия)
Встреча в Храме

ОЛЬГА ЛЕДЯЕВА (Латвия)
Мы − Новое поколение

МУЗЫКАЛЬНЫЕ ГОСТИ:

ДЖЕЙК ХАМИЛЬТОН (США)
Войны поклонения восстают

ТЕРРИ МАКАЛМОН (США)
Благодать и помазание. Помазание и благодать

СПЕЦИАЛЬНЫЙ ПРОЕКТ:

«Израиль. Церковь. Мир.»

МЕСТО ПРОВЕДЕНИЯ:

Рига, Унияс 99

Христианский центр «Благая весть» 

Skatījumu skaits: 1701 | Pievienoja: Kate | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Tiešraide no Rīgas

Jaunais kristīgais

NEW GENERATION

A. Ledjajeva blogs

Aizlūgumi

Bībele latviski

Copyright MyCorp © 2024
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz